Donald Trump promite că americanii vor ajunge pe Marte dacă va fi reales președinte. Candidatul republican are susținerea și ajutorul miliardarului Elon Musk pentru a-și duce planul la bun sfârșit.  

Afaceristul din big-tech, care este un fan înfocat al lui Trump, a spus de nenumărate ori că vrea să colonizeze această planetă și primele misiuni vor avea loc în doi ani.

Însă, miliardarul le impune o condiție americanilor. Elon Musk spune că acest lucru se va întâmpla doar dacă Donald Trump câștigă alegerile prezidențiale din luna noiembrie. 

Donald Trump lansează o promisiune cel puțin ciudată din dorința de a câștiga cursa pentru fotoliul de la Casa Albă. Fostul președinte al Statelor Unite îi asigură pe americani că până în 2028 vor ajunge pe planeta Marte.

Afirmațiile lui Donald Trump sunt susținute și de miliardarul Elon Musk. Omul de afaceri vrea să ajute cu tehnologia necesară pentru a ajunge în spațiu. Însă, Elon Musk pune o condiție pentru ca acest lucru să se întâmple. Miliardarul le spune americanilor că dacă democrata Kamala Harris va câștiga alegerile prezidențiale din Statele Unite, va renunța la această idee.

Consilierul lui Isărescu explică de ce trebuie să ne pregătim pentru noi creșteri de taxe. „Din 2025 începem să plătim”

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here