Meteorologii AccuWeather prognozează un octombrie cum n-a mai fost în țara noastră de ani de zile. Ce schimbări radicale sub regim termic îi așteaptă pe români?  

Potrivit prognozei AccuWeather, luna octombrie va fi dominată de zile însorite, fără ploi, iar temperaturile vor fi considerabil mai ridicate decât media obișnuită pentru această perioadă.

Chiar din prima săptămână a lunii octombrie, temperaturile vor fi neobișnuit de calde. De exemplu, în prima zi a lunii, temperatura maximă în Capitală va atinge 25 de grade Celsius. Pe parcursul săptămânii, însă, se preconizează o ușoară scădere a temperaturilor.

Meteorologii de la AccuWeather prognozează o lună octombrie neobișnuit de caldă, cu temperaturi maxime de până la 25 de grade Celsius. În Capitală și în alte orașe din România, temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. În București, doar o singură zi ar putea aduce precipitații. Pe 12 octombrie, se estimează o temperatură maximă de 22 de grade și o minimă de 11 grade Celsius. În restul lunii, temperaturile vor varia între 16 și 25 de grade Celsius.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here