Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a desfășurat o amplă acțiune de intervenție în urma unui incident violent petrecut în orașul Pantelimon, care a dus la implicarea a peste 400 de polițiști și jandarmi. Potrivit raportului oficial, în timpul operațiunilor de control, polițiștii au legitimat peste 1.000 de persoane și au verificat mai mult de 700 de autovehicule. Aceste acțiuni au culminat cu aplicarea a 150 de sancțiuni contravenționale și constatarea mai multor infracțiuni, inclusiv conducerea sub influența substanțelor psihoactive și a băuturilor alcoolice. 

„Până la acest moment, în filtrele constituite pe raza orașului Pantelimon, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și jandarmii au legitimat peste 1.000 de persoane, au controlat peste 700 de autovehicule și au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, au constatat o infracțiune de conducere sub influența substanțelor psihoactive, una de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, una de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii unui permis de conducere, o faptă de conducere sub influența băuturilor alcoolice și una de conducere a unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat.

În urma investigațiilor au fost identificate 19 persoane implicate în incident.

12 dintre persoanele participante la conflict au fost conduse la unitatea de poliție pentru audieri, iar pentru 6 dintre acestea au fost emise mandate de arestare preventivă.

Alte 4 persoane sunt în spitale pentru investigații medicale, aflându-se sub paza polițiștilor.

La acest moment continuă activitățile pentru depistarea altor 3 persoane care au fost identificate ca fiind participante la conflict”, au transmis autoritățile.

Reamintim faptul că la data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 10.40, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat prin apel 112, despre un incident violent, între mai multe persoane, care se desfășura în orașul Pantelimon.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că incidentul s-a produs pe fondul unor tensiuni între două familii, cauzate de relația dintre un bărbat și o femeie.

Pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost sporite, echipajele de poliție și jandarmerie implicate în acțiune. Astfel, aproximativ 400 de polițiști și jandarmi au fost angrenați în activitățile și jandarmi continuă activitățile derulate în acest caz în județul Ilfov și municipiul București.

În acest context, s-a dispus desfășurarea de activități conform  acțiunii Riposta, iar una dintre aceste măsuri a fost organizarea de filtre la toate intrările și ieșirile din această localitate, precum și în sectoarele 2 și 3 ale Capitalei.

Bătaie cu furci și bâte în Pantelimon. 6 persoane au fost reținute! Mașina agresorilor a fost identificată de polițiști 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here