Setează-ți obiectivele și mergi pe drumul tău. Aceasta este energia săptămânii pentru câțiva nativi. Ai mai jos lista cu zodii care au parte de împlinire în săptămâna 23 – 29 septembrie 2024. 

Săptămâna va începe într-o notă pozitivă, deoarece sezonul Balanță începe oficial pe 23 septembrie. Energia din jurul iubirii , romantismul și dorințele sunt puternice. Nu trebuie să te surprindă dacă latura ta creativă iese la suprafață. Intensitatea te va ajuta să creezi ceva magnific. Ai încredere în fluxul și procesul lucrurilor.

Zodii care au parte de împlinire în săptămâna 23 – 29 septembrie 2024

Începând cu 26 septembrie, când Mercur intră în Balanță, dorința ta de a socializa mai mult sau de a fi vocală despre ceea ce te inspiră va fi puternică. Dacă ai reacții proaste la asertivitatea ta, încearcă să nu reacționezi impulsiv. Retrage-te și acordă-ți timp ca să analizezi bine situația înainte de a comunica ceea ce simți. Ai grijă și cum verbalizezi ceea ce ai în minte, un ton calm și relaxat va ajuta mult în orice fel de discuții porți.

Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodiiRac

Mesajul tău săptămâna aceasta se referă la a avea încredere în instinctele și intelectul tău și a face pași către obiectivele tale. Prima jumătate îți va aduce o mulțime de oportunități de a străluci, așa că profită de ele pe măsură ce vin!

Fii atentă la orice semnale roșii din cercul tău social sau grupul de prieteni. A doua jumătate a săptămânii va fi mai liniştită. Permite lumii să-ți liniștească sufletul. Lasă partea ta creativă să preia conducerea atunci când se întâmplă asta.

Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lorScorpion

Săptămâna aceasta se anuntă frumoasă și profund romantică pentru tine. Dacă ești singură, s-ar putea să te trezești prin aventuri care aduc mai multă dragoste în viața ta.

Dacă ești într-o relație te vei bucura de această energie bună a tranzitelor cosmice, mai ales în prima jumătate a săptămânii. Bazează-te pe dragoste și totul va merge așa cum îți dorești. A doua jumătate a săptămânii va fi puțin mai puțin tensionată, dar să nu faci nimic care te face să te simți vinovată. Lasă-te ghidată de instinct și vezi unde te duce valul. Uită de presiunile societății și de prejudecăți. Fă ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Citește continuarea aici

Zodiile care vor avea bani, vacanțe și noroc în dragoste în octombrie 2024 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here