O tragedie zguduitoare a avut loc pe 20 septembrie în Perugia, Italia, unde un băiat român de 8 ani a murit accidental, fiind lovit de mașina condusă de propriul tată. Incidentul s-a petrecut în zona Sant’Andrea delle Fratte, în momentul în care întreaga familie, formată din părinți și șapte copii, a oprit vehiculul într-o parcare. Detalii despre accident

Conform martorilor, familia a oprit mașina pe via delle Fratte, lângă o fabrică. Tatăl a ieșit din vehicul, iar după ce s-a urcat din nou la volan, portiera laterală s-a deschis accidental. Copilul fie a căzut, fie a deschis singur portiera pentru a coborî. Se pare că băiatul, care avea în mână un scăunel de siguranță, a încercat să se urce înapoi în mașină, dar a pierdut echilibrul și a căzut lângă roata din spate, care l-a lovit mortal.

Mama băiatului, devastată de durere, nu a putut să se îndepărteze de ambulanță, rămânând nemișcată lângă locul tragediei. Martorii au descris scenele de agonie ale femeii, incapabilă să accepte pierderea fiului ei. Eforturile echipelor medicale de a-l resuscita pe băiat au fost în zadar, acesta murind pe loc, sub privirile distruse ale părinților și fraților.

Cercetările autorităților

Poliția continuă să investigheze circumstanțele în care a avut loc accidentul. Avocatul Simone Pillon, care a discutat cu tatăl, a declarat că incidentul este “o tragedie care ar fi putut lovi pe oricine dintre noi”. Comunitatea din Perugia este profund marcată de această pierdere, orașul fiind zguduit de evenimentul tragic.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here