Gigi Becali sare în ajutorul victimelor inundațiilor din Galați, oferind sprijin substanțial celor afectați de dezastrul provocat de Ciclonul Boris. Latifundiarul din Pipera a anunțat că va trimite toate materialele necesare pentru a ajuta oamenii din localitățile devastate, asigurându-le pături, ciment și alte resurse pentru reconstrucția locuințelor distruse. Gigi Becali sare în ajutorul sinistraților

După ce mai multe localități din județul Galați au fost grav afectate de inundații, Becali a declarat că este pregătit să trimită orice ajutor necesar. Acesta a menționat că, deși nu este sigur dacă va merge personal în zonele sinistrate, va asigura toate materialele necesare pentru a sprijini localnicii. „Trimit tot ce au nevoie, de la pături la saci de ciment și cherestea. Plătesc factura”, a afirmat Becali într-o declarație făcută la Palat.

Mii de gospodării afectate în Galați

Conform autorităților, aproape 7.000 de gospodării au fost afectate de viituri și inundații, iar evaluările continuă. În ultimele zece zile, pompierii au intervenit constant pentru a evacua apa, mâlul și pentru a curăța drumurile. În ultimele trei zile, echipele de intervenție au fost înlocuite de un nou schimb de 900 de pompieri, care continuă eforturile de ajutor.

Ciclonul Boris a afectat grav mai multe localități din județul Galați, printre care Pechea, Costache Negri, Slobozia Conachi și Cuza Vodă, unele dintre ele fiind inundate până la 1,5 metri. În Pechea și Grivița, pompierii au evacuat peste 40 de persoane, iar două victime au fost găsite decedate. În total, inundațiile au provocat cinci decese în regiune.

Intervenții în mai multe județe din România

Inundațiile provocate de Ciclonul Boris au afectat 19 localități din opt județe, inclusiv Galați, Buzău și Vâlcea. Autoritățile au intervenit pentru a salva oameni, a evacua apa din case și curți, și pentru a degaja drumurile de copaci doborâți.

Gigi Becali, cunoscut pentru numeroasele sale acte de caritate, continuă să demonstreze implicarea sa în sprijinirea celor aflați în nevoie, oferind ajutor substanțial comunităților lovite de acest dezastru natural.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here