A fost alertă maximă în Pantelimon. Mascații au descins peste interlopii care s-au războit în stradă și apoi pe holurile spitalului Sf. Pantelimon. Zona a fost supravegheată atent de un elicopter pentru ca lucrurile să nu degenereze. Unul dintre agresori a fost scos din arest și adus la locuința sa pentru noi percheziții. În case, oamenii legii au găsit mai multe bâte și săbii. 

Potrivit polițiștilor, toate persoanele care au participat la răfuială au fost identificate, șase dintre interlopi au ajuns deja în arest preventiv. Mai mulți agresori și martori sunt audiați la secție în aceste momente. Între timp, poliția a anunțat că va verifica toate firmele de pază care asigură securitatea spitalelor. 

Mascații au descins în locuințele interlopilor care s-au bătut cu săbii și furci. Unul dintre agresori a fost scos din arest și adus la percheziții. Oamenii legii au găsit mai multe bâte și săbii, iar zona a fost supravegheată de un elicopter în timpul perchezițiilor.

După percheziții, suspecții au fost ridicați de mascați și duși la audieri.

Membrii uneia dintre familii spune că scandalul a pornit de la o fată.

Șase persoane au fost deja arestate preventiv de către polițiști în urma scandalului.

După bătaia care s-a mutat din stradă la spital, polițiștii Capitalei au anunțat că vor face mai multe controale la toate firmele de pază care asigură securitatea spitalelor. 

Scandalul din Pantelimon, pornit de la un conflict amoros: detalii halucinante. 400 de polițiști, mobilizați în stradă

Pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost sporite, echipajele de poliție și jandarmerie implicate în acțiune. Astfel, aproximativ 400 de polițiști și jandarmi au fost angrenați în activitățile și jandarmi continuă activitățile derulate în acest caz în județul Ilfov și municipiul București.

În acest context, s-a dispus desfășurarea de activități conform  acțiunii Riposta, iar una dintre aceste măsuri a fost organizarea de filtre la toate intrările și ieșirile din această localitate, precum și în sectoarele 2 și 3 ale Capitalei.

Bătaie cu furci și bâte în Pantelimon. 6 persoane au fost reținute! Mașina agresorilor a fost identificată de polițiști 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here