Gigi Becali a făcut dezvăluiri în exclusivitate la Realitatea PLUS despre generalul Coldea și despre neregulile pe care acesta le-a comis.  

Becali a spus că șeful mafiei coldiste este un “pămătuf” și a felicitat-o pe moderatoarea emisiuni Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu, pentru dezvăluirile făcute în premieră la Realitatea. 

“M-a enervat Burleanu că el face și drege. N-ai ce să le faci! Nu a făcut nicio presiune, ce presiuni să mai facă? Nici afacerile… le trec acum pe numele la fete și termin bâlciul cu ei. Ce să mai inventeze?”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele Statului Paralel. 

“Doamna Alexandrescu, să vă dea Dumnezeu sănătate că, după tot ce ați făcut cu Coldea, nu o să mai fie în Țara Româneaască că vine un general și bagă oamenii la pușcărie când vrea el. Mă duc la șef de Comisie la SRI. Și să-i chem eu să dea raportul, nu cum dădeau ăia ac olo că venea Coldea și era șeful lor la Comisie. Băi pămătuf, eu te controlez pe tine și tu ești șeful meu?”, a mai spus Becali.

Întrebat de ce îi spune “pămătuf”, Becali a replicat: “Pune păr în cap… Are chelie, vrea să fie frumos. Până în 30-35 de ani merge. Dar dacă tu ai 55 de ani și ai fost în demnitate de stat, vrei să te iubească femeile? De ce pui pămâtuf în cap? Nu te gândești că intri în coșciug și mori și când vei muri vei avea pămătuf fals în capul tău?” 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here