Un bărbat din București a trăit un coșmar când a descoperit că fosta soție i-a furat 200.000 de euro și i-a incendiat apartamentul pentru a-și acoperi urmele. Alături de tatăl ei, femeia a orchestrat planul, dar a fost prinsă după ce camerele de supraveghere din bloc au dezvăluit cine era adevăratul vinovat. 

Incidentul a avut loc în momentul în care apartamentul bărbatului a luat foc. Inițial, victima a crezut că incendiul era un simplu accident, dar când a ajuns la fața locului, a realizat că îi lipseau economiile, suma impresionantă de 200.000 de euro, pe care o ținea ascunsă în locuință. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a depus imediat plângere la poliție, fără să bănuiască cine ar putea fi autorul furtului.

Un scenariu șocant descoperit cu ajutorul camerelor de supraveghere

După ce au analizat probele, polițiștii au ridicat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale blocului. Bărbatul a fost uluit când a recunoscut-o pe fosta soție, mascată, urcând pe scara blocului chiar înainte ca incendiul să izbucnească. „Am văzut clar pe camere că era ea. Nu mi-am imaginat niciodată că ar fi capabilă de așa ceva”, a declarat victima.

În timpul cercetărilor, procurorii au identificat două persoane implicate: fosta soție și tatăl acesteia, despre care se crede că a ajutat-o să pună planul în aplicare. Autoritățile spun că femeia știa exact unde erau ascunși banii, fiind singura persoană informată despre locul în care se aflau economiile.

Motivul pentru incendierea apartamentului

Potrivit procurorilor, cei doi nu s-au limitat la furtul sumei de bani. În încercarea de a-și ascunde faptele, aceștia ar fi provocat intenționat incendiul care a distrus apartamentul. „Cred că au dat foc apartamentului pentru a șterge orice urmă. Nu știu ce alt motiv ar fi avut”, a spus bărbatul, încă șocat de întreaga situație.

În urma investigațiilor, femeia a fost arestată și se află în prezent în spatele gratiilor, în timp ce tatăl ei a fost plasat sub control judiciar. Ancheta continuă pentru a stabili toate detaliile legate de acest caz.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here