Un tânăr de 27 de ani din Mehedinţi este acuzat de poliţiști că a pus la cale un plan diabolic, ca să scape nepedepsit după ce și-a omorât tatăl. A provocat o pană de electricitate în localitate și după lăsarea serii a aruncat cadavrul într-o fântână părăsită. Tot el a sunat la 112 să anunțe dispariţia bărbatului. Ba chiar i-a implorat pe poliţişti cu cohii in lacrimi să îl găsească. O cameră de supraveghere cu autonomie electrica l-a dat, însă, de gol.  

Cadavrul bărbatului a fost scos din fântână de un echipaj de pompieri, după patru zile de căutări. Între timp, polițiștii au refăcut filmul evenimentelor și au descoperit că vinovat de moartea omului este chiar fiul său. Totul ar fi pornit de la o ceartă în familie.

Descoperire terifiantă în Olt: Fragmente osoase de posibilă proveniență umană și haine, găsite pe un drum forestier

Crima ar fi avut loc în noaptea de 19 spre 20 septembrie. Tânărul în vârstă de 27 de ani, alături de fratele său în vârstă de doar 17 ani și alți doi prieteni ar fi băut împreună. La un moment dat, tatăl băiatului li s-ar fi alăturat.

A recunoscut că și-a ucis mama, în direct într-o emisiune TV și a început să plângă. A fost arestat imediat – VIDEO

“Când am auzit că băiatul cel mare l-a strâns de gât și că aia…am zis nu se poate așa ceva, un copil să-și omoare părintele”, spune un vecin. După ce a avut loc atacul, tinerii au mutat cadavrul într-o curte părăsită. Fiindcă nu voia să fie văzut pe camerele de supraveghere, suspectul a oprit curentul în sat. Cu trupul băgat în portbagaj, cei patru au plecat cu mașina la 7 kilometri distanță și l-au aruncat într-o fântână.”Au pus victima într-o pătură, apoi în portbagajul unui autoturism. Au aruncat-o într-o fântână dezafectată”, a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt al Parchetului Mehedinți. Fiul omului ucis a alertat polițiștii cu privire la dispariție, însă faptul că voia să se întoarcă în Anglia, unde locuiește alături de soție și copii, le-a dat oamenilor legii de bănuit. Într-un final, atât el, cât și ceilalți tineri au recunoscut crima. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe făptaș, iar pe fratele său de 17 ani îl anchetează sub control judiciar. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here