Află cum poți pierde aproape 13% din greutatea corporală. Pierderea în greutate este un proces complex care are la bază combinația dintre sport și o alimentație echilibrată. Acest lucru presupune reducerea cantității mâncate, dar și eliminarea anumitor alimente din dieta ta zilnică. 

În procesul de slăbire cheia este consecvența. Este important să transformi pas cu pas orice schimbare într-un obicei nou. Astfel, nu te vei simți coleșită de reguli.

Cum poți pierde aproape 13% din greutatea corporală

Ultimele cercetări prezentate în lucrarea Obesity Science and Practice arată că pierderea în greutate poate implica și adăugarea în dieta ta zilnică a unei cantități mai mari din anumiți nutrienți. Studiul a fost realizat pe 22 de persoane care au urmat diete personalizate pe parcursul a 25 de luni.

Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă de conservare a fructelor

La finalul monitorizării, specialiștii au concluzionat că poți pierde aproape 13% din greutatea corporală consumând mai multe fibre și proteine ca parte a dietei tale zilnice.

Această schimbare trebuie personalizată în funcție de nevoile corpului tău, pentru a menține o scădere în greutate sănătoasă. Mai exact, cantitatea recomandată este de 80 de grame pe zi de proteine și 20 de grame pe zi de fibre.

„Cercetarea sugerează cu tărie că este necesară creșterea aportului de proteine și fibre, reducând simultan caloriile, pentru a optimiza siguranța și eficacitatea dietelor de slăbit”, a declarat dieteticianul Mindy H. Lee.

Datele au arătat că 41% dintre persoanele examinate au pierdut 13% din greutatea corporală pe durata experimentului, datorită modificării aduse dietei.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Un alt aspect important descoperit în urma monitorizării implică momentul în care a avut loc cea mai mare pierdere în greutate. Cele mai mari scăderi în greutate înregistrate de participanți au avut loc în lunile a treia și a douăsprezecea.

Această informație evidențiază importanța consecvenței pe parcursul dietei. Dacă întâmpini dificultăți în implementarea schimbărilor, nu uita de obiectivul tău. Este important să îți reamintești de ce urmezi dieta.

Pierderea în greutate este un proces complex, pe care nu merită să îl abandonezi dacă vrei să îți atingi țelul. Lipsa consecvenței este unul dintre cele mai comune motive din cauza căruia eșuează regimurile de slăbit.

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosiBeneficiile proteinelor și fibrelor pentru sănătate

Consumul de proteine este esențial pentru a ajuta la menținerea masei musculare în timp ce pierzi în greutate. Dietele cu proteine adecvate te ajută, de asemenea, să reduci poftele și să nu mai consumi gustări între mese.

Citește continuarea aici

Apa cu sare te poate ajuta să te hidratezi mai bine? La ce concluzii au ajuns specialiștii și cât de sigură e pentru sănătatea organismului 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here