În cadrul ședinței Biroului Politic Național (BPN), liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a subliniat importanța crucială a pregătirilor pentru preluarea administrațiilor locale. Această etapă esențială nu doar că va determina viitorul politic al partidului, dar va avea și un impact semnificativ asupra modului în care se vor desfășura lucrurile la nivel local în România. 

Cu o claritate strategică, Ciucă a făcut apel la colegii săi să trateze această activitate cu importanța cuvenită, indicând că fiecare acțiune trebuie să fie fundamentată pe promisiunile asumate în campania electorală.

„Practic, tot ce vom face de aici înainte trebuie făcut din ziua în care ne preluăm mandatul. Să se resimtă implicarea în ce înseamnă îndeplinirea celor asumate în campanie și continuarea politicilor de administrație publică locală, așa cum am fost învățați ca fiind singurul model de administrație care a performat în România”, a spus liderul liberalilor, conform surselor Realitatea Plus.

De asemenea, Ciucă a stabilit o direcție clară pentru consolidarea majorității la nivelul consiliilor locale, încurajând membrii partidului să se concentreze pe formarea unei majorități de dreapta. Aceasta nu este doar o simplă recomandare, ci un apel la responsabilitate fără precedent într-un peisaj politic adesea fragmentat.

Nicolae Ciucă a menționat și  strategia în ceea ce privește Primăria Bucureștiului: „La Primăria Capitalei avem deja discuții. Este vorba de responsabilitate”, a adăugat liderul liberalilor, evidențiind că unificarea forțelor de dreapta este esențială pentru a asigura stabilitate și coerență în guvernare.

Această strategie nu se limitează doar la manifestările politice interne ale PNL, ci reprezintă și un răspuns la nevoile cetățenilor, care așteaptă rezultate palpabile din partea aleșilor lor. Ciucă a reamintit că succesul în administrația publică nu se limitează la vorbe, ci se traduce în acțiuni concrete care să aducă beneficii comunităților locale.

Confruntarea candidaților pe drumul spre Cotroceni se vede pe Realitatea.NET! Ana Maria Păcuraru, tur de forță: TU DECIZI în ziua votului!

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here