Individul care a intrat înarmat într-o bancă din Iași este de negăsit. Autoritățile îl caută în disperare, după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere în care acesta apare deghizat: și-a pus mustață și barbă falsă, să se asigure că nu-l recunoaște nimeni. În mod neobișnuit, angajații băncii nu au declanșat butonul de panică și nu au sunat la Poliție, ci la sediul central al băncii din București. 

Înarmat și deghizat, bărbatul a intrat în sediului unei sucursale BCR din Iași, i-a amenințat pe angajații băncii cu un pistol și le-a cerut bani. A avut ghinion, pentru că nu a găsit niciun ban.

Atacatorul le-a cerut telefoanele mobile pentru ca nimeni să nu apeleze la 112. Totuși, când a văzut că nu sunt bani în bancă, le-a înapoiat. Nu a ieșit din BCR în fugă, să nu dea de bănuit, și a dispărut printre blocuri, potrivit BZI.

Polițiștii ieșeni pun accent pe camerele de supraveghere din zonă, așa cum au procedat de fiecare dată când a fost nevoie de identificarea unei persoane. Trebuie precizat că, de-a lungul timpului, la Iași, au mai existat situații asemănătoare, dar, de fiecare dată, polițiștii i-au depistat pe autori. De data aceasta, va fi greu, dar nu imposibil.

Șefii BCR din capitală au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat incidentul. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here