Un bărbat de 42 de ani l-a băgat în spital pe un altul de 34 de ani, după ce l-a lovit cu parul în cap. Totul a pornit de la faptul că omul a răscolit gunoaiele pentru a căuta sticle bune de returnat. 

Un bărbat de 42 de ani din București a fost arestat preventiv după ce ar fi lovit cu un par un bărbat de 34 de ani, pe motiv că acesta a deranjat tomberoanele de gunoi, căutând PET-uri. Mama agresorului este şi ea cercetată, în libertate, după ce a lovit victima cu o coadă de mătură, bărbatul rănit fiind lăsat inconştient pe drum. El a fost dus la spital după ce o martoră a incidentului a sunat la 112, având o fractură craniană şi mai multe plăgi.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 42 de ani, cercetat pentru tentativă de omor, şi împotriva unei femei în vârstă de 60 de ani, pentru lovire sau alte violenţe.

 

”La data de 26.09.2024, în jurul orei 07:00, în timp ce se afla pe o stradă din mun. Bucureşti, sector 5, pe fondul unei situaţii conflictuale, inculpatul a lovit-o de mai multe ori pe persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 34 de ani) cu un par din lemn, loviturile fiind aplicate în zona picioarelor, toracelui, braţelor, dar şi în cap, cea din urmă lovitură provocând căderea victimei pe carosabil, în stare de inconştienţă. În aceleaşi împrejurări, inculpata (mama inculpatului) a lovit persoana vătămată cu o coadă de mătură în zona toracelui”, a transmis, sâmbătă, Parchetul.

Victima a fost lăsată în stradă, inconştientă, fiind transportată la spital în urma unui apel la 112 făcut de o martoră.

Loviturile i-au provocat victimei o fractură craniană şi plăgi deschise la cap. Victima a rămas internată, iar în prezent starea ei este una stabilă.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Mama acestuia este cercetată în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul şi mama acestuia ar fi fost deranjaţi că bărbatul căuta PET-uri în tomberoane.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here