Președintele liberalilor, Nicolae Ciucă, deschide lista PNL Dolj pentru un nou mandat de senator. Ciucă a obținut primul mandat de senator în urma alegerilor din 6 decembrie 2020, tot pe lista PNL Dolj. 

reședintele liberalilor, Nicolae Ciucă, deschide lista PNL Dolj pentru un nou mandat de senator, a informat organizația liberală într-un comunicat de presă transmis duminică, 29 septembrie.

Conform PNL Dolj, decizia a fost luată în ședința de sâmbătă a Comitetului Director Județean și Comitetului de Coordonare Județean, la care a fost prezent și Nicolae Ciucă, alături de circa 350 de membri din cadrul organizației.

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a obținut primul mandat de senator în urma alegerilor din 6 decembrie 2020, tot pe lista PNL Dolj.

Pe următoarele locuri pe lista PNL Dolj pentru Senat, după Nicolae Ciucă – general (r), se află Veta Păsculescu – inginer, Irina Broscaru – profesor, Cosmin Călin – jurist, Gheorghe Popa – inginer și Cristian Mitrică – economist.

În ceea ce privește lista pentru Camera Deputaților, aceasta este deschisă de președintele PNL Dolj, deputatul Ştefan Stoica – economist, urmat de fostul europarlamentar Cristian Buşoi – medic, inspectorul general al ISJ Dolj Daniel Alexandru Ion – profesor și fostul prefect de Dolj Nicuşor Roşca – inginer.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here