Pentru gustări delicioase din zilele răcoroase sau chiar pentru una dintre mesele principale, îți recomandăm să încerci o rețetă de salata caldă cu legume și carne. Are o combinație delicioasă și hrănitoare de ingrediente și este perfectă pentru o masă echilibrată. 

Ingredientele din salată au o textură variată și arome intense datorită gătirii pe grill. Condimentele adăugate le oferă un plus de aromă și gust delicios. Salata este ușor de personalizat, putând folosi diverse tipuri de carne (pui, vită, porc) și legume de sezon.

De asemenea, poți folosi condimentele preferate și un dressing pe măsură. Este potrivit dressing-ul simplu din ulei cu oțet sau suc de lămâie, dar merge de minune și un sos cremos. Descoperă aici patru idei de sosuri pentru cartofi, legume și fripturi.

Mai jos, îți oferim lista de ingrediente și pașii necesari preparării salatei calde.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bineSalată caldă cu legume și carne – Ingrediente300 g piept de pui (sau carne de vită/porc)1 ardei gras roșu1 ardei gras galben1 dovlecel mic1 vânătă mică1 ceapă roșie2-3 căței de usturoi200 g roșii cherry100 g ciuperci champignon2 linguri de ulei de măsline1 lingură de oțet balsamicsare și piper după gust1 linguriță de ierburi aromatice uscatefulgi de ardei iute (opțional)frunze proaspete de salată verde, baby spanac sau rucola.Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparatRețetă de salată caldă – Mod de preparare

Începe cu pregătirea ingredientelor.

Spală pieptul de pui și crestează-l din loc în loc sau taie-l în felii. Taie ardeiul gras în bucăți mai mari sau în fâșii, dovlecelul și vânăta în rondele, iar ceapa în sferturi sau tot în fâșii.

Taie și usturoiul subțire, iar ciupercile în felii mai grosiere. Descoperă și o variantă a salatei caldă cu cartofi, kaizer și ceapă roșie.

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosiCum prepari ingredientele pentru salată caldă cu legume și carne

Încălzește o lingură de ulei de măsline într-o tigaie grill așezată la foc mediu și prăjește bucățile de carne timp de 5-7 minute, până când devin aurii și sunt gătite complet.

Condimentează-le cu sare, piper și, dacă dorești, un praf de ierburi aromatice uscate. Pune-le deoparte.

Citește continuarea aici

Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here