Liberalii se reunesc, miercuri seară, la Vila Lac, pentru a discuta despre strategia politică şi de campanie, în contextul tensiunilor cu PSD, la discuţie urmând să participe liderii de organizaţii care vin în Capitală pentru şedinţa Biroului Politic Naţional de joi. 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că şedinţa de miercuri seară, convocată pentru ora 19:00, vizează organizarea partidului pentru cele două campanii electorale, potrivit Realitatea Plus.

”Evident că se vor discuta şi aceste aspecte ale tensiunilor în cadrul coaliţiei şi vom stabili anumite metode de a asigura aceste ultime săptămâni ale guvernării, dar mai degrabă vom discuta chestiuni ce ţin de agenda noastră electorală”, a precizat Stroe.

Tensiuni la cote maxime: 3 miniștri PNL au LIPSIT de la ședința de Guvern condusă de Marcel Ciolacu. Semnalul primit de liberali la ședința de

Anterior, alți liberali au declarat că joi va avea loc o şedinţă a conducerii extinse a PNL, unde partidul va hotărî care sunt mişcările sale ulterioare, după ruperea coaliţiei cu PSD.

Ruptură în Coaliție. Marcel Ciolacu: „Nu m-a sunat Ciucă, nu l-am sunat”. În ce condiții își depune MANDATUL

Ședință la PNL: se va discuta și despre posibila ieșire de la guvernare! Anunțul deputatului Alexandru Muraru

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here