Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, i-a mulțumit președintelui Senatului, Nicolae Ciucă, pentru sprijinul pe care România îl acordă Republicii Moldova împotriva amenințărilor hibride. 

„Mă bucur că ne-am reîntâlnit, domnule președinte al Senatului, Nicolae Ciucă”, a scris Roberta Metsola, pe X.

„Înaintea votului de duminică privind viitorul Moldovei în UE, vreau să mulțumesc României pentru sprijinul acordat vecinilor împotriva amenințărilor hibride. Parlamentul European și Parlamentul României vor lucra împreună pentru a aduce Europa mai aproape de cetățeni“, a continuat ea.

Reamintim că  Roberta Metsola a avut joi o întrevedere cu Nicolae Ciucă la Bruxelles. Liderul PNL a participat și la lucrările summitului Partidului Popular European și a avut întrevederi și discuții cu președintele PPE, Manfred Weber, cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și cu alți oficiali.

Mă bucur că ne-am reîntâlnit @NicolaeCiuca, @SenatRomania President, la @Europarl_RO.Înaintea votului de duminică privind viitorul Moldovei în UE, vreau să mulțumesc României pentru sprijinul acordat vecinilor împotriva amenințărilor hibride.Parlamentele vor lucra împreună… pic.twitter.com/2rn1TxmKWM

— Roberta Metsola (@EP_President) October 18, 2024 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here