Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Roxana Mihalache, a născut un băiat. Între timp, Mazăre are și planuri de a se întoarce în Madagascar. A anunțat în urmă cu câteva săptămâni că-și va căuta și o bonă și își va redeschide hotelul de acolo. Ce nume i-a pus Radu Mazăre celui de-al doilea fiu 

Nașterea a avut loc într-un spital privat din Capitală. Atât copilul cât și soția lui Radu Mazăre sunt perfect sănătoși, spun medicii. În urmă cu câteva luni, Mazăre dezvăluise și numele copilului, spunând că a ales împreună cu soția sa ca acesta să se numească Aris.

Radu Mazăre are planuri și în ceea ce-i privește afacerea din Madagascar. Acesta susține că vrea să se întoarcă acolo și să-și redeschidă hotelul chiar din această iarnă, după doi ani și jumătate de când a fost închis.

Recent, Radu Mazăre a ajuns și la audieri în calitate de martor într-un dosar în care un antrenor de bob din Constanța este acuzat de agresiune sexuală.

Radu Mazăre a fost eliberat din Penitenciarul Jilava pe 27 mai anul acesta. Tribunalul Ilfov i-a aprobat atunci cererea de eliberare condiționată și tot atunci și soția lui a dat vestea că așteaptă un copil. Aceștia s-au căsătorit în iulie 2019, în Penitenciarul Rahova, iar între cei doi este o diferență de vârstă de 20 de ani. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here