Imagini de senzație fac înconjurul internetului. Pe rețelele sociale circulă un filmuleț în care se poate observă cum ar fi arătat Nicolae Ceaușescu dacă ar fi fost culturist. Videoclipul a fost realizat cu ajutorul inteligenței artificiale și a stârnit reacții în lanț din partea internauților.  

Într-o eră digitală în continuă expansiune, inteligența artificială (IA) ne oferă oportunități incredibile de a explora creativitatea și imaginația. Recent, un filmuleț inedit a captat atenția utilizatorilor de pe rețelele sociale, stârnind un val de reacții amuzante și curiozitate. Este vorba despre o recreație virtuală a fostului dictator român Nicolae Ceaușescu, imaginat ca un culturist.

Videoclipul a fost creat prin intermediul unor algoritmi avansați de IA care au analizat imagini istorice ale lui Ceaușescu și au aplicat tehnici de deep learning pentru a genera o versiune “musculară” a acestuia. Rezultatul este o imagine surprinzătoare care combină trăsăturile distinctive ale liderului comunist cu un corp bine definit și tonifiat, specific culturismului.

Odată ce videoclipul a început să circule, internauții nu s-au putut abține să își exprime opiniile. În timp ce unii au comentat strict impresia artistică, mulți au deschis discuții despre traiul în perioada comunismului.

„multi rad și videoclipul e făcut la misto. Dar în anul de grație 2024 avem niste candidați imbecili, de evul mediu, la prezidențiale.”

„Ce a facut nea nicu astia,nu au timp sa repare,nu e vorba de zugravit”

„Radem glumim dar el a fost un om care și a iubit țara ! Cei ce au venit după revoluție au vând și badjocorit țara !!”

Încă o dronă detectată deasupra Mării Negre, în această dimineață. Armata a ridicat patru avioane de la sol

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here