Un bărbat român, în vârstă de 39 de ani, din Mussolente, provincia Vicenza, Italia, a fost arestat pentru tentativă de omor calificat și vătămare corporală gravă după un incident violent cu soția sa. Potrivit agenției de știri Ansa, carabinierii au intervenit în miezul nopții, găsindu-l pe suspect într-o stare avansată de ebrietate. Gelozia face victime

Conflictul a avut loc pe fondul unor neînțelegeri cauzate de gelozie. În timpul disputei, bărbatul și-a împins soția pe balconul apartamentului, unde a încercat să o stranguleze și să o împingă peste balustradă. Victima a reușit să se prindă de balustradă, ghemuindu-se și încercând să se opună atacului.

Fiica de 15 ani a cuplului, trezită de scandalul dintre părinți, a intervenit pentru a-l calma pe tatăl ei. La vederea fiicei, bărbatul a renunțat la atac și a părăsit locuința. Când s-a întors la scurt timp, însă, polițiștii, chemați de adolescentă, erau deja la fața locului.

La sosirea agenților, agresorul a devenit violent, dar s-a liniștit ulterior și a fost condus la secția de poliție. Soția sa a fost transportată la spital, unde a fost tratată și externată cu un prognostic de 5 zile de îngrijiri medicale. Între timp, bărbatul a fost arestat și, la solicitarea procurorului de caz, a fost dus în închisoare.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here