Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, s-a mutat cu chirie la sfârșitul anului trecut într-un apartament din București, lăsând în urmă garsoniera pe care Gigi Becali i-o oferise. Recent, au apărut imagini cu noua sa locuință, în care se află acum alături de soțul și fiul ei. Ce a declarat Ioana Tufaru

Deși cheltuielile lunare au crescut pentru cuplu, Ioana Tufaru a declarat că noul apartament este mult mai încăpător, iar fiul lor, Luca, are în sfârșit propria cameră. „Dormitorul, fiind mai mic ca suprafață, i-a revenit lui Luca. Acum e foarte încântat, îi place mult. E mult mai bine decât înainte, unde nu avea camera lui, fiind vorba de o garsonieră,” a povestit Ioana.

Apartamentul nu este foarte mobilat, însă au găsit tot ce le trebuie, inclusiv masă, veselă, mașină de spălat și frigider. „Camera lui Luca e simplă, dar are o veioză veche, încropită de socrul meu, și un bec colorat care se învârte. Deocamdată, așteptăm să îi facem camera așa cum ne dorim,” a adăugat Tufaru.

În ceea ce privește costurile, Ioana a menționat că chiria este de 1200 de lei, iar utilitățile nu sunt foarte mari, totalizând în jur de 1600 de lei pe lună. „Avem două camere și nu ne lipsește nimic. Poate un cuptor cu microunde, dar nu consider că este absolut necesar. Avem o sufragerie și un dormitor,” a explicat ea.

Cum sunt împărțite sarcinile în familia Tufaru

Despre activitățile din noua casă, Ioana Tufaru a subliniat că fiecare membru al familiei are roluri bine definite: ea se ocupă de gătit și curățenie, Ionuț lucrează, iar Luca se concentrează pe școală și joacă. „Eu fac totul în casă, dar nu pentru că Ionuț nu ar vrea să ajute, ci pentru că prefer să-l las să se odihnească în zilele libere,” a spus Ioana.

În trecut, Ioana a avut zile dificile în care nu avea bani pentru mâncare, dar a învățat să-și gestioneze mai bine resursele de când este mamă. „Am trăit foarte greu, singură, cu o pensie de doar 350 de lei. Era o perioadă complicată și acumulam datorii la utilități,” a povestit ea, amintind de provocările din trecut.

Acum, însă, Ioana Tufaru se bucură de noua sa viață și de faptul că fiul ei are propriul său spațiu.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here