Camelia Ion, o româncă de 56 de ani, a fost găsită moartă lângă o gară din provincia Roma, Italia, în urma unei tragedii care a avut loc sub ochii tuturor. Femeia, care plecase în căutarea unui trai mai bun în străinătate, a ajuns să trăiască pe străzi, supraviețuind de pe o zi pe alta. Ucigașul ei, tot un român, a fost reținut de autorități. O româncă de 56 de ani a fost ucisă în Italia

Cadavrul Cameliei a fost descoperit într-o parcare de lângă gara din Civitavecchia, complet dezbrăcată și cu semne evidente de violență în jurul gâtului. Crima a avut loc într-un imobil abandonat în jurul orei 2:30.

Principalul suspect, un bărbat român în vârstă de 41 de ani, a fost reținut rapid. Se pare că între cei doi a avut loc o dispută care s-a încheiat tragic. Bărbatul a fost audiat de poliție și este acuzat de crimă, conform informațiilor furnizate de TRC Giornale.

Locul în care s-a petrecut incidentul a fost sigilat pentru a permite autorităților să colecteze probe. Zona este cunoscută pentru adăpostirea persoanelor fără adăpost, sprijinite de organizații caritabile, precum Crucea Roșie. Moartea Cameliei Ion a șocat comunitatea din Civitavecchia, unde violențele de acest tip sunt rar întâlnite.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here