Scandal-monstru în trafic la Timișoara. Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, s-au luat duminică la ceartă într-o zonă intens circulată din oraș. A fost nevoie de intervenția poliției pentru calmarea spiritelor. Scandalagii s-au ales și cu o amendă.  

Polițiștii de la Siguranță Rutieră au intervenit duminică, în jurul orei 15.00, pentru aplanarea unui scandal izbucnit în trafic între trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani.

 

Din primele informații, unul dintre tinerii implicați în scandal ar fi folosit un spray lacrimogen. Tânărul spune că a recurs la acest gest pentru a se apăra. 

Topul celor mai periculoase melodii pentru șoferi. „Dragostea din Tei” e lider cu 78% probabilitate ca drumul să se termine cu un accident

„Cei în cauză au fost identificați în persoana lui F.D.I., de 27 de ani, din Reșița, F.S.F., de aceeași vârstă, tot din Reșița, și U.P.D.V., de 18 ani, din localitatea Giroc, Timiș. Acesta din urmă a fost transportat la spital deoarece acuza dureri de gât. Tot asupra acestuia a fost găsit și un spray iritant-lacrimogen pe care a declarat că l-a folosit pentru a se apăra”, a transmis  Poliția Locală Timișoara într-un comunicat.

Scandalagii au fost sancționați cu câte 1.000 de lei. Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii modului în care s-au desfășurat lucrurile și a celor vinovați. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here