Încă o moarte suspectă în Rusia. Mikhail Rogachev, un fost director executiv al unui gigant petrolier, a fost găsit mort. Din primele informații, acesta ar fi căzut de la fereastra apartamentului său, situat la etajul 10 al unui imobil din Moscova. Nu este însă clar cum s-a produs incidentul, având în vedere că Rogachev ar fi lăsat un bilet de adio, scrie presa rusă. 

Înaintea de decesul său, Rogachev i-ar fi trimis un mesaj SMS surorii sale și a rugat-o „să-i scrie soției sale, Yelena, deoarece se afla într-o stare proastă și nu gândea bine”.

Potrivit rapoartelor inițiale din presa rusă, Rogachev suferea de „o formă severă de cancer”, doar că aceste informații au fost negate de apropiații lui, susține canalului Telegram VCHK-OGPU.

Călin Georgescu, DEZVĂLUIRI din interiorul ONU: informațiile care detonează tot! Cum ne controlează Marile Puteri

De asemenea, rudele lui au insistat că nu există semne că Mikhail ar fi vrut să se sinucidă și că se afla într-o „dispoziție bună” cu puțin timp înainte de deces. Corpul său a fost descoperit în curtea apartamentului său de la etajul 10 de către un angajat al Serviciului Federal de Securitate (SVR). Agentul a  spus că își plimba câinele atunci când a găsit corpul neînsuflețit al lui. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here