Situație halucinantă la Cluj. Un tânăr de nici 18 ani va sta închis aproape 3 ani pentru furt calificat. Halucinant este faptul că adolescentul și-a început “cariera” la nici 16 ani, atunci când a comis prima hoție. De atunci, pe numele său au fost deschise mai multe dosare.  

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani şi 8 luni în cazul unui minor din comuna Florești, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, potrivit Știri de Cluj. 

Adolescentul a fost prins la furat de mai multe ori, însă faptul că nu a împlinit încă 18 ani i-a determinat pe judecători să stabilească o măsură mai blândă pentru el.

Faptele pentru care este acuzat adolescentul datează din anul 2022, ceea ce înseamnă că minorul avea mai puțin de 15 ani la data săvârșirii primelor infracțiuni.  

În cel mai recent dosar al lui, acesta este acuzat că a jefuit o căsuță de depozitare din comuna Florești, de unde a furat un cablu de curent de 50 de metri. Proprietarul căsuței a estimat prejudiciul la suma de 280 de lei. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here