Mascații, polițiștii și procurorii au luat la puricat în această dimineață Primăria Feldru, dar și casa fostului primar Grigore Țiolan, care-și termină mandatul săptămâna aceasta.  

Acesta este suspectat că ar fi permis unei persoane să studieze arhivele instituţiei şi ar fi semnat 14 adeverinţe întocmite în fals pentru acordarea de pensii unor foşti angajaţi CAP.

„Vizita” la primarul bistrițean face parte dintr-o acțiune de mai mare amploare ce aparține Inspectoratului General al Poliției Române și Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Astăzi, în toată țara au loc peste 100 de percheziții domiciliare. Sunt puse în executare 54 de mandate de aducere.

Mascații au descins și la sediul primăriei pentru a ridica acte doveditoare ale infracțiunilor. Foto/bistriteanul.ro

„Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrafacere, contrabandă, înșelăciune, delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals. Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute prin săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal”, informează IGPR.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here