Claudiu Daniel Catana a fost votat de social-democrații teleormăneni pentru poziția I la Senat pe lista pentru alegerile parlamentare. 

El susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că își dorește ca împreuna cu toată echipa să pună umărul la proiectele din Teleorman și alături de președintele PSD Marcel Ciolacu să pună umărul și la proiectele mari pentru țară:

”Sunt profund onorat să deschid lista la SENAT din partea PSD Teleorman pentru alegerile parlamentare! Este o nominalizare care mă responsabilizează foarte mult. Avem în continuare multe de făcut pentru Teleorman și teleormăneni, dar și pentru întreaga țară.

Prioritățile mele și ale echipei PSD Teleorman, alături de președintele Consiliului Județean, primari și parlamentari, sunt să continuăm proiectele pentru dezvoltarea localităților și a județului, concentrându-ne pe proiecte esențiale pentru un viitor mai bun: construirea autostrăzii București-Alexandria pentru o mai bună conectivitate, proiectele de infrastructură, noul spital din Alexandria, investițiile în învățământ, astfel încât copiii noștri să aibă acces la o educație de top. Comunicarea și colaborarea sunt esențiale, vom lucra împreună constant pentru a rezolva problemele oamenilor.

Pentru noi, la PSD, nu este doar despre a face legi din birouri, ci despre a înțelege cu adevărat cum se aplică ele în viața reală. Ne-am asumat o misiune grea, alături de președintele Marcel Ciolacu: să continuăm reformele și să aducem o coerență legislativă în agricultură, educație, sănătate și mediu.

Voi munci cu dedicare pentru a fi vocea oamenilor în Parlament și pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru Teleorman și pentru România. Mulțumesc președintelui PSD Teleorman, Adrian Gâdea, pentru susținerea și încrederea acordată, precum și echipei PSD Teleorman.”, a scris Caludiu Daniel Catana.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here