Sezonul Scorpionului, care va sosi între 22 octombrie și 21 noiembrie, își păstrează vibrațiile extrem de transformatoare și emoționale în 2024. Indiferent de zodia ta, veti fi cu toții inspirați să întruchipati arhetipul Șamanului, căutând adevăruri profunde, spirituale, pe măsură ce se desfășoară noi căi. chiar sub ochii tăi. 

La luna nouă de 1 noiembrie în Scorpion, stabilește intenția de a-ți pierde vechea piele, permițând o nouă versiune să se dezvolte chiar sub ea.

Pluto – planeta vindecării și a schimbării colective – se află într-unul dintre cele mai puternice locuri de pe cer înainte de a intra în Vărsător (pentru totdeauna) pe 19 noiembrie. Această schimbare o dată într-un secol încheie o fază evolutivă care a început înapoi în 2008! Chiar dacă părți din noi înșine sunt încă nostalgice în privința trecutului, mergem înainte colectiv și personal. Acest lucru devine foarte evident de îndată ce sosește 3 noiembrie, când Marte condus se ciocnește cu Pluto pentru a aprinde o dorință puternică de realizare.

Din fericire, acest sezon aduce și influența lui Uranus, un alt uriaș ceresc a cărui sarcină este să ne elibereze de energia stagnantă care ar putea să ne împiedice să ajungem la adevăratul nostru geniu.

Orice schimbări care sosesc pe 24 octombrie, 30 octombrie și luna plină din 15 noiembrie vin ca o formă de eliberare, chiar dacă în acest moment ar putea părea diferit.

În cele din urmă, acorda atenție temelor care apar în viața ta în jurul datei de 3 noiembrie, când Marte intră în Leu, deoarece iti va oferi indicii despre munca personală pe care o vei face odată cu sosirea retrogradului lui Marte, la începutul lunii decembrie.

Berbec

Ai un sezon puternic în față, Berbec – și va conta cum vei răspunde! Scorpionul conduce sectorul de transformare al diagramei tale, ceea ce înseamnă că vei fi adânc în modul introspecție, încercând să-ți dai seama de ceva important. Cauți răspunsuri și trebuie să le găsești scufundându-te în orice practici ezoterice și misterioase, cum ar fi tarotul și astrologia. Permite-ți să intri adânc în interior, mai ales între 23 octombrie și 3 noiembrie, când planeta ta (Marte) se ciocnește cu Pluto, planeta transformării. Tensiunea pe care o simți în acest timp îți va oferi indicii despre ceea ce are nevoie de vindecare în viața ta.

În cele din urmă, închide un ciclu de cincisprezece ani, care, cel mai probabil, a implicat să iti pui amprenta în lume prin carieră. În timpul acestui lung proces, ai fost inspirat să iti recuperezi puterea, care a fost bună, dar și intense iar acest proces se încheie odată cu sosirea zilei de 19 noiembrie, așa că acorda-ti un moment pentru a onora acest proces incredibil de transformator în care ai fost. Desigur, acest lucru implică, de asemenea, să iti permiti să simți întregul spectru de emoții fără judecată, poate necesitând timp singur pentru a procesa totul.

Momentele tale cheie:28 octombrie ar putea dezlănțui o idee incredibilă, așa că asigura-te că notezi orice iti trece prin minte.Dacă esti într-un parteneriat serios, atunci luna nouă de 1 noiembrie este momentul ideal pentru a petrece timp singur sau pentru a atinge noi niveluri de intimitate.15 noiembrie, turnul direct al lui Saturn este cel mai bun moment al anului pentru a te reangaja în practica ta spirituală.

Cristalul tău de sezon Scorpion: Bloodstone este cristalul ideal pentru a te ajuta să gestionezi tensiunea; Meditează cu el dacă sau când te simți declanșat.

SURSA

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here