Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a agresat soţia. Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului.Cumplita scenă s-a petrecut în locuinţa celor doi soţi, a anunțat poliția. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Bobiceşti au fost sesizaţi, luni seara, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Milcov, cu privire la faptul că fiica sa vitregă a fost agresată de către soţul acesteia, în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Găvăneşti.

Bucătarul român care a băgat spaimă printre străini. Dragoș și-a amenințat iubita că îi va tăia fața

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 19 octombrie, o tânără de 33 de ani, din comuna Găvăneşti, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost lovită cu pumnii, picioarele şi un corp contondent, confecţionat din cauciuc, în zona capului şi a corpului, de către soţul acesteia, în vârstă de 48 de ani, din aceeaşi localitate”, au transmis poliţiştii.

Ei au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru 5 zile.

Adolescentă de 15 ani, snopită în băiate de un bărbat, la nuntă, după ce i-a refuzat avansurile. În loc să intervină, petrecăreții au filmat agresiunea!

De asemenea, în noaptea de luni spre marţi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here