Marcel Ciolacu își continuă cursa pentru Cotroceni cu dezvăluiri din viața personală. Premierul a povestit despre familie, copilărie, mentorul său și a declarat că atunci când va fi președinte sigur nu va fi cel mai iubit dintre pământeni. Campania electorală s-a transformat dintr-o cursă de acțiuni cu efecte pentru țară într-una în care candidații povestesc despre rădăcinile familiei și viețile personale.  

Întrebat despre covrigi, acesta a spus: „cu mac și cu sare. Problema e că mănânc dimineața cu mac. Și cu sare ar merge pe seară, cu o bere, dar îngrașă”.

Referitor la funția de președinte, acesta a spus: „Cred că trebuie schimbată abordarea. Președintele cumva, s-a ridicat undeva sus, s-a creat un glob de sticlă în jurul lui. Și funcția de președinte trebuie să fie intangibilă… Din punctul meu de vedere a fost o greșeală de abordare”.

„Cred că tatal meu a rămas fundamentul. Baiatul se apropie de tata. Dupa 35 de ani m-am apropiat de tata si chiar e persoana de la care am invatat cel mai mult. Fiul meu s-a lasat de fumat si normal ca s-a ingrasat”, a povestit Marcel Ciolacu despre familie.

Acesta și-a amintit și de copilărie: „Cozonacul. Când făcea mama cozonac în bloc făcea liniște. Mirosea în tot blocul. Și toți copiii veneau pe rând și mai ciuguleau din cozonacul mamei”.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here