George Simion iese la atac și reacționează în mega scandalul voturilor. Șeful partidului spune că scandalul e o manevră pentru a-l face să renunțe la candidatura pentru prezidențiale deoarece este singurul care are cele mai multe șanse să intre în turul doi.  

„Sa întâmplat un lucru la care nu ne-am fi așteptat niciodată: AUR este scos din secțiile de vot pentru Diaspora printr-o tragere la sorți aranjată, contrafacută. Reprezentantul nostru a fost anunțat cu jumătate de oră înainte ca ea să aibă loc și reprezentantul AUR nu a participat la această tragere la sorți.

AUR este pe locul 1 în preferințele românilor din străinătate, iar lipsa unui reprezentant este un alt atac împotriva noastră. Sunt candidatul care are una dintre cele mai mari șanse de a intra în turul 2”, a spus George Simion.

„Este anormal. Suntem reprezentați la alegerile parlamentare și nu sunt admiși reprezentanții noștri în Diaspora, acolo eu, ca si candidat, voi fi în preferințele românilor din străinătate și nu mi se pare corect, mi se pare o încălcare gravă a legislației electorale.

Cu siguranță pot să vă zic că partidul AUR nu este pro rus, nici eu – George Simion – nu sunt pro rus și nici ei care ocupă primele poziții la Camera Deputaților și Senat.

Nu veți putea să ne opriți, nu ne oprim și vom fi câștigători la aceste scrutine electorale din 2024. AUR și George Simion nu se opresc și nu pot fi opriți, nu se retrag și nu vor fi retrași”, a mai spus liderul AUR.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here