Toate decolările de pe Aeroportul Bruxelles-Charleroi au fost anulate din cauza unei greve a personalului de securitate. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie, informând cetățenii români să verifice informațiile despre zboruri la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului. 

Zborurile pasagerilor care sosesc pe aeroportul Bruxelles-Charleroi ar urma să fie operate în regim normal, însă cetăţenii români sunt sfătuiţi să verifice informații despre zboruri la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0) 2 343 69 35, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela la telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Belgia: + 32 (0) 2 346 9814, mai informează MAE.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here