O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat, marţi seara, în localitatea Măgura, iar poliţiştii au fost nevoiţi să devieze traficul rutier pe o rută alternativă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău. 

“Din primele verificări a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 44 ani, în timp ce conducea o autocisternă ce transporta substanţe chimice ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, în zonă a fost instituit un perimetru de siguranţă, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare, respectiv municipiul Bacău – DN 2G – DJ 118 – DN 11 şi retur”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă. 

Camera Deputaților a decis: Aceste animale nu vor mai putea fi sacrificate în România. Fermele deja existente se vor închide

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here