Schimbări nesperate vor avea loc pentru unii nativi care vor avea de ales între viața de familie și carieră. Care sunt zodiile vizate. 

Datorită lui Venus care se află în Săgetător, sunt posibile schimbări, oportunități, călătorii neașteptate, iar unele dintre ele în interes profesional. Dar o singură zodie va avea de făcut o alegere mai dificilă, între carieră și familie, deoarece ofertele de locuri de muncă vor fi foarte tentante.

Venus în Săgetător

Ultima decadă din luna octombrie și prima decadă din luna noiembrie este o perioadă de bun augur, câtă vreme Venus traversează zodia de Foc a Săgetătorului. Acum este o perioadă excelentă pentru mulți nativi care încearcă să găsească ceva mai bun de lucru, un post sau o meserie dinamică, atractivă, cu posibilități de avansare și bine plătită.

Pentru toate zodiile, dar mai ales pentru zodiile de Foc precum Leul, Săgetătorul și Berbecul, energia lui Venus va fi de bun augur și va schimba în bine unele aspecte neplăcute de la locul de muncă sau va ajuta nativii ambițioși să învețe mai mult, să descopere alte căi de avansare, să plece în delegații sau să găsească oferte de joburi care presupun o dinamică mai mare, creativitate, ingeniozitate, călătorii, deplasări în interes de serviciu.

Pentru multe zodii, Venus va aduce vești bune și noroc, dar o singură zodie se va confrunta cu noi dileme, deoarece șansele pe care le poate primi în carieră ar putea fi o piedică pentru viața de familie. Este vorba de o zodie de Apă, de zodia Pești, în cazul căreia Venus pune acum accentul pe carieră și oportunități profesionale.Lecția de viață pe care trebuie să o învețe până la sfârșitul anului fiecare zodiePești: între carieră și familie

Nativii Pești interesați de carieră vor avea o perioadă norocoasă la final de octombrie. Mulți dintre cei care sunt în căutarea unui nou loc de muncă vor avea parte de oferte foarte bune, atât de bune încât vor fi tentați să le accepte imediat. Cu toate acestea, un post mai bun și un salariu mai mare vine întotdeauna cu sacrificii.

Venus din casa Carierei a zodiei Pești se opune lui Jupiter care protejează acum casa Familiei. Este posibil ca ofertele pe care le găsesc Peștii să îi pună în dilemă, să fie nevoiți să aleagă între carieră și familie. Poate că unii dintre ei vor găsi oferte bune în domenii care presupun multă muncă pe teren, alții vor găsi locuri de muncă la distanță mare de casă.

Citește continuarea Aici

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here