Polițiștii nemțeni s-au confruntat cu o situație mai puțin obișnuită. Un bărbat de 43 de ani din oraşul Târgu-Neamt s-a prezentat la sediul de poliție şi a anunţat că şi-a ucis mama. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit, într-adevăr, cadavrul femeii în locuinţat acesteia. Corpul acesteia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

”La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 16:50, la sediul Poliţiei oraşului Târgu-Neamt s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 43 ani, din oraşul Târgu-Neamt care s-a autodenunţat, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat decedată victima, o femeie în vârstă de 75 de ani, mama bărbatului în cauză”, a transmis, miercuri, IPJ Neamţ.

O nouă crimă zguduie țara. O femeie a fost ucisă de propriul copil cu mai multe lovituri de cuțit

Corpul acesteia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

”Bărbatul se află în custodia poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să fie dispuse măsurile legale. Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan”, a mai precizat sursa citată.

Crimă Snagov. Tânărul de 21 de ani care a ucis un șofer de ridesharing, i-a ascuns trupul și a fugit cu mașina, reţinut pentru OMOR

Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ şi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ.

Începe procesul criminalilor omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner! Unul dintre cei trei suspecți este liber 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here