Denunțătorul mafiei coldiste, Cătălin Hideg a obținut o primă victorie în instanță împotriva statului paralel! Magistrații de la Tribunalul Giurgiu au admis cererea de suspendare a executării silite inițiată de către avocatul generalilor Doru Trailă. 

Procesul de excutare silita impotriva omului de afaceri Catalin Hideg a fost suspendat de catre magistratii de la Tribunalul Giurgiu pana la solutionarea definitiva a dosarului deschis de procurorii anticoruptie in cazul generalilor Florian Coldea, Dumitru Dumbrava, dar si impotriva lui Doru Traila si Dan Tocaci. 

Vorbim despre acel dosar al destructurarii Statului Paralel din Romania, in care Catalin Hideg a depus pe masa procurorilor probe foarte importante iar excutarea silita a fost initiata chiar de catre avocatul mafiei coldiste. 

Mai mult decat atat, avocatul Doru Traila ii cere omului de afaceri suma de 700.000 de euro pentru serviciile de consultanta, dar si pentru optimizarile judiciare. 

Reamintim ca Florian Coldea a depus o plangere impotriva lui Catalin Hideg, asta dupa ce au fost depuse foarte multe probe pe masa procurorilor anticoruptie. 

In cazul lui Hideg, solutia nu este una definitiva si poate fi atacata oricand in istanta de catre partea adversa

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here