Prezidențiabilul PNL Nicolae Ciucă a confirmat, în fața a sute de lideri ai partidului și invitați, prezenți la evenimentul de lansare a programului său prezidențial, că nu mai există șansa unei guvernări alături de PSD și Marcel Ciolacu, pe care l-a acuzat public de trădare. 

„Încrederea fără sinceritate nu poate exista. Vom duce până la capăt acest program de guvernare, dar nu mai există niciun fel de încredere în PSD.

De altfel, PNL va propune săptămâna viitoare propriul program de guvernare pentru 2024-2028, care este total opus gândirii etapiste a PSD. Am întrerupt dialogul cu PSD când Marcel Ciolacu și-a schimbat comportamentul în coaliție. Acum se poate vedea limpede de ce: avea un scenariu clar cu AUR și George Simion. Am spus foarte clar: eu cu PSD nu mai fac guvernare“, a subliniat Nicolae Ciucă.

„România are nevoie de un președinte dedicat libertății, democrației și prosperității. Voi veni permanent în fața românilor, voi fi un mediator între stat și societate și voi rămâne apropiat de oameni, voi fi un președinte în slujba țării. Merg la Cotroceni cu valori reale, liberale, iar acestea nu sunt compatibile cu lipsa de caracter, libertate sau democrație ciuntită care să servească interese personale.

Vă chem să construim România viitorului, prosperă și sigură“, și-a încheiat Nicolae Ciucă discursul.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here