Ancheta în cazul lui Ioan Crișan, omul de afaceri din Arad ucis în urmă cu 3 ani, după ce maşina în care se afla a sărit în aer, scoate la iveală detalii uluitoare privind relațiile sale de familie. Totul, după se s-a aflat că principalul pion în cazul teribilului asasinat ar fi chiar fiica acestuia, Laura Crișan. Femeia ar fi pus la cale diabolicul plan din rațiuni finanicare. La vremea orchestrării asasinatului, femeia deținea jumătate din firma tatălui său, CRIMATEX – care se ocupa cu transportul de mărfuri și creșterea somnului african – și se afla într-un conflict cu acesta. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul ar fi amenințat-o că o va dezmoșteni. După moartea lui Ioan Crișan, aceasta a moștenit ambele firme ale tatălui său. Culmea este că, de la deschiderea anchetei și până ieri, Laura Crișan a fost chemată o singură dată să dea declaraţii. 

Laura Crișan și alți 3 bărbați care au fost ridicați în urma perchezițiilor de miercuri au stat ore bune la audieri în fața procurorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). Aceștia au fost nevoiți să răspundă punctual la întrebările anchetatorilor. Din declarațiile lor, procurorii au “suspiciunea rezonabilă” că Laura Crișan ar fi plănuit întreg atacul. 

Femeia a pus la punct acest plan alături de alți 2 bărbați, unul dintre ei fiind un frizer pasionat de inginerie. Acesta din urmă, de altfel, ar fi confecționat bomba, spun anchetatorii. 

Cine era Ioan Crișan, afaceristul care a murit în atentatul cu bombă de la Arad: împrumutase sume uriașe de bani! Ce afaceri derula, de fapt, bărbatul

Femeia ar fi pus dispozitivul în mașina tatălui său cu doar câteva zile înainte de atac și l-ar fi detonat prin intermediul telefonului mobil. Motivul pentru care Laura Crișan ar fi comandat acest asasinat odios ar fi fost unul de ordin material. 

Din informațiile obținute de Realitatea PLUS, fiica afaceristului arădean se pare că ar fi avut probleme cu banii în urma divorțului prin care a trecut. Mai mult decât atât, tatăl ei ar fi vrut să o dezmoștenească. 

În prezent, fiica milionarului și cei doi bărbați care se presupune că au făcut parte din întreg acest plan se află sub măsura reținerii preventive, fiind cercetați pentru omor calificat, distrugere şi nerespectarea regimului materialelor explozive. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here