Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța sunt așteptați să ia o decizie în cazul Monicăi Macovei. Fostul ministru al Justiției a declarat în fața magistraților că îi pare rău că a produs accidentul din Mangalia, în urma căruia un motociclist a suferit răni grave și a stat internat 120 de zile. Bărbatul lovit cu mașina de fostul ministru a declarat înainte de proces că Macovei nu trebuie să scape doar cu o amendă pentru că el suferă în continuare din cauza accidentului.  

Monica Macovei a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare de magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia. Fostul ministru al Justiției a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În octombrie 2022, fostul ministru a intrat pe contrasens și a lovit un motociclist. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, unde a rămas internat 120 de zile.

„Astăzi am venit să-mi susțin cauza, pentru că nu mi se pare normal să primească o pedeapsă așa cum a cerut-o, o pedeapsă cu amendă, după ce la doi ani de zile uitați-mă cum sunt și nu am nicio speranță de a mă face mai bine. Și urmările…”, a declarat motociclistul.

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța sunt așteptați să ia o decizie definitivă în acest caz la doi ani de la producerea accidentului. 

Fost judecător: „Monica Macovei își infiltra oamenii în arhiva SIPA”. Fosta zeiță a justiției ar fi făcut copii de pe documente-cheie 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here