Imagini care dinamitează scena politică și par să confirme scenariul finalei prezidențiale Ciolacu-Simion au apărut în spațiul public. Șeful campaniei PSD, Mihai Tudose apare alături de fosta eminență cenușie a partidului, Viorel Hrebenciuc. Imaginile au apărut la scurt timp după ce, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, George Becali a afirmat că Hrebenciuc i-ar fi propus un aranjament prin care George Simion să ajungi în turul 2, alături de Marcel Ciolacu. 

Mihai Tudose, șeful Consiliului Național al PSD, s-a întâlnit cu Viorel Hrebenciuc la finalul lunii august la un restaurant de lângă sediul PSD, după cum indică fotografii transmise de G4Media și citate de Realitatea Plus.

Becali și Simion, împreună la pelerinajul de Sf. Dimitrie cel Nou, după dezvăluirile bombă făcute la Culisele Statului Paralel – VIDEO

Tudose a confirmat întâlnirea, dar a declarat că a fost ”o discuție privată, nu am discutat politică și despre partid”, iar Hrebenciuc nu a dorit să comenteze.

Întâlnirea dintre Mihai Tudose și Viorel Hrebenciuc, fosta eminență cenușie a PSD, a avut loc la un restaurant aflat lângă sediul central al PSD, un loc tradițional de întâlnire pentru liderii social-democrați.

Șeful PNL Cluj, reacție acidă în scandalul presupusului blat dintre PSD și AUR, pornit de Gigi Becali: „Hrebenciuc are „Rusia în suflet”

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here