Adrian Marțian, controversatul om de afaceri acuzat că și-a răpit și scos din țară cei trei copii, rămâne în libertate. Magistrații de la Tribunalul Hunedoara au judecat contestația procurorilor care îl voiau în arest preventiv pe afacerist. În fața instanței, Adrian Marțian a făcut declarații halucinante. El le-a cerut acestora dovezi pentru faptele grave de care este acuzat.  

Săptămâna trecută, Adrian Marțian a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, procurorii au cerut arestarea sa preventivă, dar judecătorii au respins propunerea ca neîntemeiată și au decis atunci ca omul de afaceri să fie cercetat în libertate.

Milionarul Adrian Marțian, spionat de soție cu drona. Părinții celor 3 copii din Hunedoara, viață de familie demnă de un film polițist

Afaceristul a negat că și-a răpit copiii pentru a-și pedepsi fosta soție și a cerut probe care să arate că el este vinovat. Scandalul a izbucnit pe 14 octombrie, când Adrian Marțian a anunțat dispariția celor trei minori la poliție.

Noi detalii în cazul celor 3 copii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian. Bărbatul ar vrea să-i ducă în Rusia

Patru zile mai târziu, copiii de 7, 9 și 11 ani erau găsiți în Serbia. Atunci s-a pus problema că în spatele dispariției stă chiar tatăl lor, Adrian Marțian. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here