Zodii care nu se mai uită niciodată înapoi după despărțire. Sunt hotărâte și pregătite oricând să ia viața de la capăt. Iată despre ce zodii este vorba. Zodia Leu

Nativul Leu nu se mai uită niciodată înapoi după despărțire, cu atât mai mult dacă persoana iubită a greșit. Nu va ierta niciodată infidelitatea, oricât de îndrăgostit ar fi. Iubirea lui se transformă în ură și dispreț.

Leul nu știe ce înseamnă să faci compromisuri în dragoste și este convins că o iubire nouă așteaptă mereu după colț! El este omul acțiunii, al deciziilor clare și al viiorului. Leul este încredințat că viitorul poate fi mult mai bun, dacă știi cu adevărat ce vrei de la viață și dacă înveți din greșeli. Orice relație din trecut este o greșeală, pentru că nu a știut să aleagă bine, dar pe viitor nu o va mai repeta.

Zodia Scorpion

Fie din mândrie, fie din nepăsare, Scorpionul lasă iubirea în urmă pentru totdeauna. Dacă a fost înșelat, nu va ierta niciodată persoana care și-a bătut joc de sentimentele lui și nu va accepta nicio formă de împăcare. Iar dacă a încetat să mai iubească pe cineva, nu se va întoarce niciodată, cu orice risc.

Scorpionul poate trăi singur până la sfârșitul vieții fără regrete! Fie că este bărbat, fie că este femeie, nativul Scorpion este un om puternic, sigur pe el, destul de retras, discret și concentrat pe propiile dorințe și ambiții. El nu își complică viața cu o relație nouă, decât dacă găsește pe cineva care să îi semene. Dacă nu, preferă să rămână singur, deoarece viața lui interioară este bogată și are mereu câte ceva de făcut.

Zodia Vărsător

Nativul Vărsător nu este nici mândru, nici pretențios, nici sever în dragoste. Dar sentimentele lui sunt destul de superficiale. El nu se va întoarce niciodată la o fostă iubire pentru că nu mai are nimic nou de descoperit. Un Vărsător care se plictisește lângă un partener nepotrivit, tradiționalist și pisălog, va încheia destul de repede relația și va pleca mai departe cu fruntea sus, fără să regrete nimic.

Pe Vărsător îl atrag oamenii interesanți, relațiile noi, personalitățile puternice. Cum spune o vorbă veche, ”ciorba reîncălzită nu mai are același gust!” El nu se va întoarce după despărțire, deoarece știe că viața mai are multe surprize și preferă să fie liber și independent pentru a le descoperi.

 

Horoscop. Lună Nouă în Scorpion, aducătoare de noroc. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie și cum putem beneficia de energia mistică a acestei perioade

sursa

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here