Sfârșit terifiant pentru un bărbat de 38 de ani din Gorj. Acesta a fost înjunghiat în piept și a fost aruncat într-un șanț și lăsat acolo să agonizeze.Înainte de moarte bărbatul a fost bătut, pentru că a fost găsit cu mandibula ruptă 

Un gorjean din comuna Stoina a descoperit sâmbătă la prima oră a dimineţii cadavrul unui bărbat zăcând într-un şanţ. Trupul prezenta urme de înjunghiere, iar mandibula era ruptă.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul ucis se numeşte Cerga Marian şi avea 38 de ani. Din informațiile publicate de presa locală, acesta locuia în Stoina şi era cunoscut ca fiind conflictual şi având probleme cu alcoolul, de-a lungul timpului fiind implicat în mai multe conflicte.

Dosarul acestei morţi suspecte a fost preluat de Parchetul Județean, anchetatorii confirmând că bărbatul prezenta o leziune care ar fi putut fi produsă prin înjunghiere.

În prezent nu există niciun un suspect, dar cercetările ulterioare şi concluziile medicilor legişti îi vor ajuta pe oamenii legii să se lămurească întrucâtva în legătură cu curcumstanţele producerii tragicului eveniment.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here