„Ucraina va fi de fapt forțată să lupte împotriva Coreei de Nord în Europa”, a afirmat liderul de la Kiev, în discursul său video de sâmbătă seară adresat națiunii. 

„Fiecare zi de război dovedește că Moscova este hotărâtă să își continue agresiunea. Ei (rușii – n.r.) nu vor altceva. Și de aceea încearcă să își crească producția de arme, de aceea ocolesc sancțiunile. Și de aceea consideră din ce în ce mai mult Coreea de Nord un aliat, iar soldații lor ar putea fi pe câmpul de luptă împotriva Ucrainei în orice moment. Ucraina va fi de fapt forțată să lupte împotriva Coreei de Nord în Europa”, a afirmat liderul de la Kiev, în discursul său video de sâmbătă seară adresat națiunii.

„Acestea sunt condițiile în care lipsa unor decizii mai ferme din partea partenerilor de a sprijini Ucraina nu face decât să-l încurajeze pe (președintele rus Vladimir) Putin să investească și mai mult în teroare”, a continuat el.

„Lumea poate opri desfășurarea războiului. Abstracțiile și cuvintele nu sunt suficiente. Sunt necesare măsuri concrete. Am prevăzut toate aceste măsuri în Planul de Victorie. Aceste măsuri îi vor împiedica pe autorii războiului să devină și mai agresivi. Ne așteptăm la o presiune mai mare asupra Rusiei. Ne așteptăm la mai mult sprijin pentru Ucraina. Ceea ce va fi corect”, a adăugat

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here