Pe măsură ce comunicativul Mercur întâmpină dificultăți în colaborarea cu inconfortabilul Chiron, pot apărea neplăceri din cauza unor cuvinte fie greșit transmise, fie greșit înțelese.  

 Când Mercur întâmpină provocări similare cu încrezătorul Jupiter, este posibil să vorbim înainte de a gândi lucrurile bine. Gânduri pline de mândrie pot alunecă în gafe verbale serioase! Luna sensibilă intră apoi în conflict atât cu perfecționistă Venus, cât și cu severul Saturn — putem simți că nu reușim să fim echilibrați sau consecvenți. Alege cu grijă cuvintele și bătăliile.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mintea îți poate merge cu o viteză uluitoare azi. Poți descoperi cu plăcere cât ești de eficient la scris, citit sau cercetări de informații ce te interesează. Energiile tale mentale și psihice sunt ambele ridicate, deci poți să te plimbi printre cărți și prin librații că să găsești ce cauți. Și unele cunoștințe îți pot fi de folos livrându-ți informațiile necesare.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Totul continuă bine în viață ta profesională dar și în cea privată, iar că sănătate se pare că te simți puternic și viguros. Mental, totuși, te poți simți cam vag azi. Mintea poate să nu aibă ascuțimea ei obișnuită și poți fi distras cu ușurință. Că atare, nu este o zi bună să începi noi proiecte sau să iei decizii cu impact pe termen lung. Încearcă să te concentrezi să termini sarcini vechi și să închei socoteli, că ziua să îți aducă satisfacții.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cine a spus că traiul împreună cu alți oameni este ușor ? Nu poți face mereu tot ce vrei. Sigur, poți să încerci, dar de cele mai multe ori ajungi singur rapid. Totuși, dacă ai fost singur la cârma viețîi tale până acum, merită riscul să inviți pe corabia ta suflete de oameni pe care ii iubești. Poate preiau ei controlul, poate te mai relaxezi și odihnești și tu. Este timpul să consolidezi unele conexiuni ale inimii tale azi.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

De ce ți se pare uneori că relațiile sunt dificile ? Tu știi că interacțiunile cu alții te ajută să crești și să înveți. Asta e valabil pentru toată lumea. Însă anume pentru ține, relațiile sunt important pentru că te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ. Deseori doar visezi la realitate în loc să o confrunți. Aspectele astrale de azi te invită să îți deschizi inima spre acei oameni aflați cel mai aproape de ea.

LEU (24 iulie – 23 august)

Realitatea nu este mereu așa de minunată precum ai dori să fie. Asta pentru că interpretezi realitatea într-un anumit mod în loc să o accepți fix așa cum este. Tu nu te prea uiți la lucruri în detaliu pentru că detaliile nu te prea interesează. Însă dacă alegi să privești bine și amănunțit în jur, vei descoperi acele detalii ce se află chiar sub ochii tăi care îți colorează lumea minunat. Încearcă să înlocuiești ochelarii prin care vezi lumea cu unii noi, că să vezi realitatea așa cum e : frumoasă.

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Astăzi poți avea parte de o oportunitate de călătorie ce apare spre ține, poate în compania prietenilor sau colegilor. Poate implică educația ta cumva. Ce vei învață din această potențială deplasare îți poate impacta viață și îți poate deschide noi uși. Prieteni noi și contacte valoroase pot apărea pe scenă ta. Nu ezită, tot înainte. O altă asemenea ocazie cine știe când va mai veni.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Te îndoiești de validitatea tuturor obiectivelor tale ? Este posibil că tocmai tu, regele, să ai și îndoieli ? Da, este posibil pentru că ești om. Ocupă-te cu încredere de detaliile concrete și nu îți mai bate capul cu filozofia din spatele planurilor tale, asta în caz că există vreo filozofie. Nu îți complică existența cu noțiuni abstracte. Mergi înainte călăuzit de ce te motivează în viață și ce îți aduce bucurie.

 SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Finalul unui ciclu semnalează nașterea unuia nou. Imaginea unei păsări Phoenix ce răsare din propria cenușă ți se potrivește. Astăzi te vei îmbarca într-o nouă perioada ce are la baza o nouă înțelegere care îți va aduce mai multă energie. În ultimele zile ai fost expus la emoții ascunse adânc în ține ce au ieșit că să fie văzute și vindecate. Îți dai seama că ai ajuns departe ? Te așteaptă o perioada de claritate, bucură-te.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sensibilitatea ta în relație cu alți oameni este extrem de activată azi și vei simți mai multă compasiune față de cei mai puțin norocoși că ține. Astăzi este o zi bună să oferi servicii celor aflați în nevoie de ajutor. Extinde-ți abilitățile puternice de întrajutorare în comunitatea in care trăiești sau oferă-le celor care pot beneficia cel mai mult de ele.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Spune mulțumesc oamenilor din viață ta care sunt cei mai prețioși. Vei vedea cum cuvintele din inima ajung în esență lucrurilor mult mai ușor. Stabilizează-ți emoțiile puternice și folosește-le ca și combustibil pentru proiectele tale de suflet. Cheia astăzi este să îți amintești de cei ce te-au ajutat de-a lungul vieții tale. Toată lumea este în esență un suflet sensibil și iubitor, deci tratează-i că atare.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Poate că azi îți este mai greu să fii așa de productiv precum ai dori. Cumva mintea îți este orientată spre visare și nu e dispusă să se concentreze pe nimic practic. Oricum, de câteva săptămâni spiritul practic te-a caracterizat, deci nu te simți prost să iei o pauză de la abordarea ta rațională și organizată. Vei găsi echilibrul necesar implicându-te în mai multe clipe de visat cu ochii deschiși si imaginat lucruri frumoase despre viitor.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Vocea nu îți este așa de puternică azi, deci nu te îngrijora dacă nu captezi prea multă atenție. Cheia este să fii mai bun ascultător decât vorbitor. Emoțiile tind să curgă în toate direcțiile și poate că nu le poți stăpâni. Cu cât te lupți cu ele, cu atât ai mai puține șanse de izbândă. Fii calm, acceptă ceea ce simți și lasă ziua să te ducă unde dorește ea.

SURSA

  

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here