Ultima apariție a lui Meghan Markle a stârnit din nou zvonuri că ar fi divorțat de prințul Harry. Ducesa de Sussex nu a purtat verigheta în valoare de 150.000 de lire la ultimul eveniment public la care a participat. Este a doua oară când Meghan Markle renunță la spectaculoasa bijuterie primită de la prințul Harry.  

Meghan Markle și prințul Harry nu au vorbit despre posibile probleme în relația lor de cuplu, dar aparițiile lor din ultima perioadă i-au făcut pe fani să creadă că cei doi nu mai formează un cuplu. Pe lângă faptul că nu se mai duc împreună la evenimente, Ducesa de Sussex a întărit zvonurile unui posibil divorț în momentul în care a fost văzută, din nou, fără verighetă.

Scandal regal: Prințul Harry condamnat să plătească despăgubiri unui tabloid britanic

Meghan Markle se afla la un eveniment caritabil pentru copii când a fost văzută fără bijuteria în valoare de 150 de mii de lire. Este a doua oară când aceasta renunță la inelul care o leagă de fiul regelui Charles. Prima apariție a Ducesei de Sussex fără verighetă a fost anul trecut. Atunci, Meghan Markle a explicat că inelul a fost dus la reparat. Meghan Markle și prințul Harry sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună doi copii. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here