Delta Dunării este o atracție turistică la mare căutare în această perioadă. Peisajele deosebite și oaza de liniște îi atrag pe mulți dintre turiștii care iubesc natura. 

Sejururile în pensiunile din Deltă sunt mai ieftine decât în sezonul estival, iar preparatele pescărești sunt și ele nelipsite. Iar pescarii din Deltă sunt și ghizi care îi plimbă cu barca pe vizitatorii dornici să vadă frumusețile ascunse ale rezervației. 

Delta Dunării, destinația perfectă toamna

Delta Dunării, deși cunoscută mai ales pentru frumusețea sa din timpul verii, este o destinație spectaculoasă și toamna. Este perioada în care păsările migratoare încep să se adune, iar culorile peisajului devin mai bogate. Este un loc ideal pentru cei care doresc liniște, natură pură și o experiență departe de aglomerația orașelor.

„Văd culorile toamnei, multe păsări, liniște, vara nu le vedem. Încă mai sunt delfini, apă caldă.”, a transmis Ștefan Ivanov, reprezentant Asociația Navelor de Agrement din Deltă.

Pensiunile din Delta Dunării au prețuri accesibile pentru turiști în această perioadă. Iar preparatele din pește sunt și ele nelipsite. Cele mai căutate produse sunt: saramura din pește, storceagul, cârnații și micii din pește, icrele și zacusca de pește.

Obiectivele turistice vizitate cel mai des de turiști în această perioadă sunt Satul Letea, Satul Caraorman, Orașul Sulina și Satul Sfântu Gheorghe. Iar ghizii lor sunt chiar pescarii din zonă. De asemenea, Delta Dunării va fi deschisă turiștilor și pentru sărbătorile de iarnă. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here