Ciorba de fasole păstăi este unul dintre preparatele tradiționale românești care nu doar că ne încălzește sufletul, dar este și o alegere excelentă pentru o masă sănătoasă. Fie că o savurezi în zilele friguroase de iarnă sau ca o masă ușoară în zilele de vară, ciorba de fasole rămâne mereu o alegere delicioasă. Iată o rețetă simplă, dar cu un ingredient secret care îi va da un gust deosebit și te va face să nu te mai poți opri din mâncat!
Ce ingrediente sunt necesare pentru această ciorbă
Pentru această ciorbă ai nevoie de:
500 g fasole păstăi (crude sau congelate)
2 litri apă
2 morcovi mari
1 țelină mică
1 ardei gras (roșu sau verde)
1 ceapă mare
3-4 căței de usturoi
2-3 linguri ulei de măsline
1-2 foi de dafin
Sare și piper după gust
Cimbru (opțional)
Oțet sau zeamă de lămâie (pentru servire)
Pătrunjel proaspăt, pentru decor
Citește continuarea pe click.ro