Fie la mic-dejun, fie la gustările de peste zi, fursecurile cu gem de caise şi nucă sunt fragede şi uşor de făcut. 

Îi este dor de gustul verii trecute? Deschide un borcan cu gem de caise şi prepară fursecuri delicioase cu acesta! Îţi arătăm cum să le pregăteşti uşor pentru cei dragi! Imediat ce obţii aluatul, nu uita să-l laşi la frigider. Este important să nu sari peste această etapă, pentru a avea, la final, fursecuri fragede, aşa cum numai bunica le făcea!       

 

Ingrediente:

200 g unt moale

200 g zahăr

1 ou

1 vârf cuţit sare

1 plic zahăr vanilat

1 linguriţă praf de copt

zeama de la un sfert de lămâie

500 g făină

1 borcan gem de caise

50 g nucă măcinată

zahăr pudră

Citește continuarea pe clickpentrufemei.ro.

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here